Balen

Idag var det bal.

Jag missade den, för jag glömde att den var. Annars hade jag nog gått ned och kollat på alla ungdomar. Jag missade förresten min egen bal också.Här är vad som hände:

Jag hade inga tjejer under högstadiet eller början av gymnasiet. Inte heller någon tjejkompis. Men jag var superkär i en tjej. Hon var lika gammal som jag och gick i parallellklass. Hon var ganska kort och blond och fridfull. Hon spelade fotboll och sminkade sig inte så ofta. Hon var jättefin och jag tror det är enda gången jag varit riktigt naivt och galet kär. Jag skrev hemliga, ibland ganska långa kärleksförklaringar till henne anonymt. På gotländska chattprogrammet Tjelvar som det då hette :D Till slut kom hon på att det var jag. Men hon verkade tycka helt okej om mig och vi fortsatte skriva till varandra. Jag tyckte det var fantastiskt. Vi hälsade också på varandra i skolan och jag minns att jag tyckte att det var så jäkla kul att hälsa på en snygg tjej när mina kompisar var med. De liksom ”What, vem är det, hur känner du henne?” XD Hon och jag sa typ inte ett ord till varann i övrigt hahaha. Vi var båda blyga.

På högstadiet skrev vi bara. Men vi blev lite mer vänner på gymnasiet. När balen närmade sig pratade vi om det. Jag sa ”Jag inte var så sugen att gå, jag inte har någon och gå med, har inga fina kläder” och så vidare. Hon frågade då om jag ville gå med henne. Jag kunde alltså ha gått på balen med hon som då var min drömtjej.

Men jag banga ur. Kan inte förklara varför. Eller vänta nu, jag tror jag hade börjat träffa mitt ex då. Vilket är synd, för mitt liv kunde ha tagit en annan vändning. Jag lyckas alltid skaffa förhållanden när saker börja hända i livet. Kanske är det inget jag borde vara rädd för. Nu blev det djupt. Jag och den där tjejen började hänga privat under min poker-år efter jag skaffat lägenhet. Det var sjukt nice. Vi såg pinsamma avsnitt av sex and the city, hon hjälpte mig städa, hon började kittla mig och jag kittla henne och jag blev superkåt. Men det dog ut för jag var för feg tror jag. Plus jag hade mitt ex då till och från. Komplicerat var det som sånt alltid är när man är ung och dum.

Undrar vad hon gör idag.

Det var min bal! Hej då :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.