Oj vad mycket som hänt

Ja, det har hänt mycket. Men vet inte var jag ska börja.

Och vill inte censurera något men måste nog lite det ändå. Jag har fått ett nytt jobb som jag inte förväntade mig. Det känns jättekul men jag måste ställa om i huvudet. För en del av mig, när söndagsångesten började komma i morse för ännu en halvt bortkastad helg, tänkte jag: ”Har jag verkligen gett upp min dröm för lite extra cash?”

Jag hade verkligen bestämt mig att testa på skrivandet. Och var så nöjd med dealen som vi kommit fram till. Men jag fick ett nytt förslag. Och blev smickrad och glad. Och sa till slut ja för jag tror det blir kul. Det känns bra nu när jag reflekterat lite men måste verkligen ställa om lite för att orka satsa 100 % på detta. Det går bra!

Det finns ett slutdatum på det nya jobbet. Så jag har ju inte gett upp, bara skjutit upp det. Och största inspirationen från skrivandet kommer från jobbet å alla människor där. Så jag ser det som några extra månader att samla material (inte jobbskvaller, bara observera människor,  försöka leva och skapa äventyr, dokumentera allt som händer och någon gång göra något vettigt av det).

Äventyr

Jag har lånat bil av två kompisar i veckan. Jag storhandlade och åt mat med Agnes och det var kul. Jag minns inte exakt vad vi pratade om. Men det var lättsamt och precis det jag kände för! Ville göra fler grejer men blev inte så. Jag är nöjd att jag använde den lite i alla fall :)

Jag har också gått promenad med Zachäus igen. Han peppar mig att skriva blogg och noterade att jag faktiskt nämnt honom tidigare i bloggen, men då under namnet David. Men nu är det alltså Zachäus vi kallar honom. Det var intressant. Vi pratade om roliga och allvarliga saker. Bland annat att jag ibland kommer på mig själv att göra konstiga ljud på jobbet eller när jag är ensam. Ibland kan jag bara viska ”FUCK FUCK FUCK!” Jag noterade det efter att jag spelade in mig själv på en av mina gamingstreams. Och anledningen till att jag gör det är att jag tänker på pinsamma situationer jag råkat ut för i livet. Och då måste jag liksom få ur mig den jobbiga känslan jag får på något sätt :D Skumt hur dessa erfarenheter lever vidare så länge inuti en. Idag skäms jag väldigt lite, speciellt på senaste tiden. Men jag tycker fortfarande det är KUL med pinsamma situationer. Jag är dålig på att småprata, men jag gillar att försöka. För det blir roligt oftast och leder till skratt, åtminstone för mig :)

I fredags var det AW och det var jättetrevligt. Vi gick ut efteråt och sen smög jag iväg i vanlig ordning. Vet inte varför jag alltid gör så :D Men det måste sluta. Det är ett mål jag har. Nästa gång stannar jag längre. Är som att jag är rädd för allt spännande ibland.

Bra grejer

Sen idag hade jag som sagt söndagsångest. Ångest för missade möjligheter, för apati, för valen jag gjort. Men jag gick en promenad och vädret var fint. Och när jag kom tillbaka fick jag en bild som gjorde mig väldigt glad så jag tränade stenhårt och sen har suttit och druckit te, skrivit och haft Howard Stern highlights i bakgrunden. Fått smarta ord, uppmuntrande ord och annat skoj som fått mig på gott humör. Är glad å tacksam och redo för att ställa om sinnet för nya utmaningar. Supernice och allt känns bättre. Jag har många fina vänner.

Senaste halvåret känns det verkligen som jag börjat leva. Men jag märker att jag sakta tenderar att gå tillbaka där jag var tidigare. Jag inser det, och kommer göra allt för att förhindra det. Jag gillar att leva. Jag vill ta risker och åka på äventyr. Jag vill göra det jag vill göra och inte vara ett offer som folk tycker synd om eller vill ta hand om. Nej nu låter jag deppig, men jag är egentligen pepp. Blir bra det här!!!! :) :) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.