Skriva på biblioteket

Hej allihopa,

idag jobbade jag och det var stundtals väldigt segt. Det är inte roligt. Och jag var lite irriterad och hade tråkigt och ville hellre skriva. Jag känner att jag är redo att göra något annat.

Men idag hade jag och Sansa (sorry för det namnet, jag tänkte inte så mycket) bestämt att vi skulle till bibblan. Hon skulle plugga å jag skulle skriva. Nu har vi varit här i drygt 38 minuter och det har gått bra hittills. Men det började med att jag dunsade min nya dator i skrivbordet så att det eka i hela byggnaden. Vi skrattade lite åt det.

Sen kollade jag upp jobbsidor och hittade roliga artiklar jag vill skriva. Det är svindåligt betalt men det är roliga ämnen som kräver att jag gör lite research. Jag kommer definitivt ha jobb att göra när jag börja skriva ordentligt.

Jag har saknat att sitta på bibblan – jo förresten – jag glömde säga att jag alltså avbröt mina jobbskriverier och bloggar istället. Det är roligare och jag är så extremt lättdistraherad när jag egentligen borde koncentrera mig. När jag sitter hemma i min lägenhet och skriver något seriöst så har jag öronproppar i mig. Ett barn som skrattar utanför eller en granne som hostar kan döda det sällsynta flow som jag är i.

Nästan precis när vi kom så satte sig en tant, som såg ut som en uteliggare, bredvid oss. Hon öppnade sin dator och sen somna hon direkt. Samtidigt började en dåre vissla jättelänge i caféet nedanför där vi satt. Om det är 10 personer i en grupp och en av dem visslar – då är det den enda person som INTE blir irriterad. Vissla gör man själv eller i max 5 sekunder bland andra. FUCK nu börjar han igen. Jag vet inte varför men jag är säker på att det är en kille.

En annan sak jag tänkte på är att jag tycker det är svårt med korta stolar å höga bord. Jag hittade ingen bra sittposition.

Och jag har svårt att koncentrera mig när jag sitter mitt emot Sansa idag. För i min ögonvrå så tror jag att hon söker ögonkontakt men hon skiftar bara blicken från datorn till sina böcker eller nåt. Sen gör jag så tre gånger och då tittar hon upp för hon ser att mina ögon rör sig i sin ögonvrå. Sen undrar vi om vi vill varandra något men det vill vi inte så man ler bara och så undrar man vad som hände.

Nu vaknade tanten lite och jag ska gå tillbaka till att skriva jobbgrejer nu, vi hörs. Hej då.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.