HEj

Hej på er.

 

Igår var en jätterolig dag. Så rolig att jag inte hann skriva. Eller jo det hann jag egentligen, men gjorde inte det för jag spelade Starcraft 2 och tog några öl och hade supertrevligt. Men vill berätta lite ändå. Här är lite vad som hände.

Jag hade en svart blank skjorta på mig. Jag tog en sån där roll för att dra bort damm, men det var massa damm kvar ändå. Det var lite surt. Men kände mig överlag väldigt snygg.

Jag satt å jobba. Sen hade jag massor av ärenden och folk att besöka i huset bredvid. Först ut var Agnes med gympan. Det är min favorittid på dagen generellt. Men det är svårt när hon ska göra axel å ryggstretchövning och jag har en hyfsat tight skjorta på mig. Jag visar då magen jättemycket och kan inte sträcka ut ordentligt. Men det gick bra och vi hade roligt. Och en kille bjöd på kaka. Jag åt två.

Sen gick jag och hämta en nyckel av en tjej. Sen gick jag till Sansa och frågade hur vi ska göra med ett gemensamt möte vi ska hålla för våra team. Det var roligt och vi bestämde att vi ska ses på måndag och planera det. Ser fram emot planeringen mer än själva mötena. Men blir säkert bra.

Sen besökte jag en annan tjej som skulle ha hjälp med att uppdatera företagets hemsida. Hon var duktig och visste typ mer än mig så det var inga problem. Det var också roligt. Hon frågade sen via Skype hur man lägger in i noteringarna att man gjort en ändring. Jag visste inte. Men jag råkade hitta andra grejer när jag försökte ta reda på hur man gjorde. Det var då det hände.

Jag råkade hitta alla jobbets lönespecar. Så jag vet typ vad alla tjänar nu. Blev lite deprimerad men jag har ju sagt upp mig så orkar inte tänka på det. Sen rapporterade jag det och folk tackade mig men det var lite stressigt för jag fick hjälpa till att fixa det och jag hade egentligen annat att göra.

Sen på kvällen var det trevligt. När jag lagt mig ringde en gammal kompis å fråga om jag skulle med ut. Long story short: Jag gick ut. Hade massa serious relationship talks med gamla kompisar.

Vi hörs snart igen hej då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.