Dags å skriva

Hej Dagboken.

lol

Idag kom jag tillbaka till jobbet efter 3 dagars ledigt. Det var ganska tråkigt, men blev kul till slut. Vi hade gympa med Agnes och det var skönt och peppande. Jag är supernervös inför ett spinning-for-charity-event där jag ska cykla i 1 timme. Jag tror inte jag klarar det med Agnes övertygade mig om att jag kan klara det. Jag är fortfarande tveksam men väljer att lita på att jag fixar det.

Jag åt chili från Kafeit. Det var gott som vanligt men väldigt dyrt. Jag måste börja spara in cash snart för jag har sagt upp mig och kommer antagligen behöva vända på varje krona i början. Skriva, träffa folk, röra på mig och ha lägenheten ren. Det kommer vara mina 4 prios och jag har typ aldrig någon klarat det innan sen jag började jobba heltid på ett vanligt 8-17 jobb.

Annars hände inte så mycket idag. Råkade luncha med en som vi kan kalla Jane. Hon är rolig och väldigt framåt. Hon ställer väldigt raka frågor och är nyfiken vilket jag uppskattar.

Fikade inte på hela dagen men åt lite godis och frukt. Det var nice. Har inget mer att säga för tillfället. Tråkig uppdatering på bloggen. Men kanske blir roligare imorn vem vet. Är ju fredag. Har inga låt- eller boktips idag det får bli nästa gång.

Hej då :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.