Litteratur

Hej.

Idag var en fantastisk dag. Fullt upp med jobb hela dagen och Eva var rolig som aldrig förr. Hon får för sig att nåt är roligt och börjar skratta så hon gråter. De flesta runtomkring, inklusive mig själv, skrattar med. Sen tröttnar de andra. Men jag tycker det är roligast när hon fortsätter skratta och alla andra börjar sucka lite. Man ser paniken i hennes ögon. Jag gillar det.

I slutet hjälpte jag hon som vi kallar Agnes, med att få igång ett program som många haft svårt med. Jag klarade det direkt efter att ha tänkt lite. Jag gav verkligen 100 %. Jag ville så gärna hjälpa. Spontana reaktionen var att säga ”jag kollar på det här nere vid mig” och sen smita iväg och gå i lurker mode (som jag kallar det när man tar på sig hörlurar på högsta volym och bara vill lösa problemet). Men det behövdes inte den här gången. Hon log och det var roligt och sen dagen var klar.

Jag har massa noteringar om roliga grejer Eva gjort, men kanske ska ta det nån annan gång. En sak jag vill nämna på rak arm, var att hon sa ”Sorel (det är ju mitt namn här i bloggen), det är en spindel här, döda den!!!!” Hon var jätterädd. Men det visade sig att det var lite damm bara. Hon tyckte det var roligt och jag också.

Sen pratade jag om min favoritbok med killen som jag inte tror att jag döpt ännu. Vi kallar han för David tror jag. Han visar sån jävla passion. Han tar till sig alla boktips jag ger och ger så extremt intressant feedback, trots att han bara är 19. Vi har blivit riktiga pals. Jag älskar när folk frågar mig om böcker. Men det är samtidigt enda gången jag pratar på som en idiot. Om nån frågar ”jag vill läsa klassiker, ge mig tips” så går jag igång som en supernörd. Men han lyssnar. Och verkar genuint intresserad. Vi har bondat rejält. Folk som gillar att läsa är intressanta – typ inga undantag?

Hej så länge. Fredag imorn. YES!!! lets go.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.