Drömmen om mig

Hej.

Oj vad länge sen det var.

Eva utropade i måndags ”Jag drömde om dig igår!!!” Alla runtom oss låtsades jobba och koncentrera sig lite extra. Ni vet, typ harkla sig, justera stolen, stirra lite överdrivet intresserat in i skärmen med konfunderade miner…

Men alla smyglyssnade såklart uppmärksammat på vad som skulle följa. Tyvärr var det inte en särskilt intressant dröm – drömmar är sällan det. Evas drömmar är verkligen inget undantag. Förra gången drömde hon att vårt team hade fått något bombhot från Nordkorea så vi var alla tvungna att gömma oss i ett skyddrum. HAHAHHA:D Sitter faktiskt och småskrattar lite nu medan kaffekoppen kallnar och jag undrar varför jag alltid dricker kaffe så sent.

Men fan nu blir det sidospår här. Det blir alltid så när jag är ivrig och vill skriva. Huvudsaken i den här första delen är ju drömmen om mig. Och nu måste jag hitta på ett mystiskt smeknamn till mig. Det får bli Sorel.

Jo, tydligen hade Eva pratat i sömnen och sagt ”Sorel, du måste öppna kontot nu!”

”Jaha… Okej!”, sa jag och spärrade upp ögonen intresserat. Jag väntade på fortsättningen. Men den kom aldrig. Det var inte mer än så. Jag måste sänka mina förväntningar på Evas anekdoter känner jag :D (nä skoja, hon är jätterolig).

Sen i fredags hade vi AW på jobbet. Jag ska inte gå in på detaljerna. Jag har redan berättat storyn för typ 20 pers nu. Men det var ett jäkla äventyr.

I helgen var det annars chill tror jag. Riktigt tråkig helg får jag nog säga. Super waste.

På måndagen kändes allt som vanligt. Kul att prata med folk som man lärde känna på AW:n. På måndagseftermiddagen blev jag besviken. Såpass att jag tog ledigt dagen efter. Sen ångrade jag mig och blev superpepp på att kämpa vidare för jag körde en chansning att faktiskt berätta för några att jag var besviken. Det är inte min normala rutin. Normalt låser jag in mig och lider ut stormen. Men det är onödigt och det ska jag sluta med. Jag behöver nån som säger ”äsch kör på” typ och det brukar lösa det mesta. Jag är enkel.

Hände massa annat skoj, men det har jag glömt. Bloggen tillbaka för tillfället. Grattis.

Är redo att ta nya tag imorgon. Jag är glad :)

Jo, jag har ett gästspel i form av en recension här. Junior har testat en whiskey. Han säger såhär:

”Smak 8/10. Lukt 10/10”.

Tyvärr minns jag inte vilken whiskey det gällde, men jag tänker att hans fantastiska språk, ordval och beskrivande formuleringar bjuder på en sådan stark litterär högtidsstund att den står för sig själv … Bowmore hette den förresten, meddelade han nyss.

Musiktipset kommer också från Junior. Har lyssnat sönder denna i helgen efter att han tipsa om den:

Clamour For Glamour av The Ark

Här är en annan helt ok semicheesy låt:

Oh My Corazon – Tim Burgess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.