2 dagar

Hej!

Glömde skriva igår. Så vi kör allt här nu.

Igår:

Junior ville gå till H10 och köpa frukost. Jag följde med. Eva orkade inte gå med men ville ha en Soya Latte. Sen följde chefen med också och det var skoj. Det slutade med att vi allihopa köpte en Soya Latte. Jag kände mig som en superhipster när jag beställde det. Soya Latten var lite strävare och lite sötare än en vanlig latte. 3/5, will not buy again but worth trying.

Sedan läste Junior min blogg från jobbdatorn och ställde massa jobbiga frågor, typ ”Vem är Sansa?” fast han egentligen visste. Junior är skön.

Eva berättade sedan om en dröm hon haft. För mig som har lågt tålamod för anekdoter kände direkt att jag ville avbryta historien. Jag vill varna ALLA att berätta om drömmar. Drömmar är extremt ointressanta för alla. Dels för att man i princip alltid överdriver sina drömmar i efterhand, dels för att de är så random. Men drömmar från roliga människor som Eva blir lite roligare. Ska inte återberätta drömmen här för ni kommer somna. Men ville bara nämna det – vill ni berätta en historia så lämna drömskrivandet bakom er. Det är aldrig intressant om det inte finns en plan bakom (Brott och Straff av Fjodor Dostojevskij är ett grymt exempel btw). Detta gäller alla utom Eva Eng för hennes dröm var awesome. Fortsätt berätta allt om allt, för det är min motsats och jag älskar det. Alla andra: håll drömmarna för er själva.

Sen åt jag lunch och Agnes och Sansa joina mig. Jag blev jätteglad. Ska byta namn på båda dessa karaktärer så småningom. Men det får vara så för tillfället. Det var trevligt. De är roliga och jag blir avundsjuk på hur mysigt de har det.

Sedan visade mig Junior hur man fyllde i en A3:a. Jag har fyllt i någon själv en gång men den blev så dålig att jag fick skäll. Jag kan inte låta bli att försöka vara rolig när jag gör någon värdelös uppgift. Det finns inget jag hatar så mycket som bullshit och slöseri med tid. Paradox. Men ändå.

Junior ville sen gå slänga lite gamla kartonger och ville att jag skulle följa med. Så det gjorde jag. När vi var där gick brandlarmet i huset där vi normalt sitter. Larmet hade slutat låta när vi kom tillbaka. Men jag fick för mig att ta hissen. Och så fort jag tryckte på hissknappen gick larmet igen och vi båda fick panik. Jag sprang upp till min plats och såg att det var tomt överallt – såklart, eftersom det var brandlarm och alla hade sprungit ut. Jag fick ännu mer panik. Junior den idioten blev så rädd att han var tvungen att springa på toaletten. Kontentan är att vi alla överlevde och att vi har ett minne för livet för hur jag och Junior agerade. Småskrattar fortfarande.

Och vad är väl min blogg utan något utfall från Eva Eng. Helt seriöst, jag satt tyst i lugn och ro och jobbade. Helt plötsligt började Eva Eng att gapskratta. Helt utan anledning – jag lovar – hon sa det till och med själv efteråt. Jag tittade då såklart på henne med förundrad blick och hon utropade: ”VAD ÄR DET NU DÅ JOCKE? VAD ÄR DET NU?” och jag blev helt ställd. Jag svarade ”Va? Du börjar skratta helt plötsligt och sen frågar du mig vad det är?” Hon skrattade ännu mer och sa ”jag måste gå och kissa” och sen gick hon. Jag fattar ingenting men skrattar lite när jag tänker på det.

Det hände massa annat men det har jag glömt eller har svårt att formulera.

IDAG:

Idag pratade jag med en 65+-årig säljare från Norge. Vi är supertajta. Han har varit så jäkla otrevlig mot mig vid några tillfällen men när vi pratar är vi bästisar och skrattar. Han har samma humor som jag. Och jag älskar hur han försvenskar sin norska och jag förnorskar min svenska när vi pratar. Skum relation. Men fett med respekt, som kidsen säger.

Sen åt jag ingen lunch. Eva Eng överdrev med frukostfikan så jag hade så mycket fika att jag inte behövde äta lunch. Jag gick och köpte hårvax, slips, skor och linnen på lunchen istället. Det var nödvändigt.

Sen gick alla i mitt team hem och jag såg en fråga på Facebok som jag inte kunde lösa. Så jag frågade på chans Sansa. Hon sa ”ring mig” och jag ringde och försökte vara så rolig som bara jag kan vara. Hon skrattade lite och jag blev glad. Sen hjälpte hon mig lite och jag blev glad igen.

Sen gick jag hem.

Hände mer, men orka. Jag och Junior hade möte. Junior har världens bästa humor och har väldigt bra tålamod med mig som har extremt svårt att vara seriös under en längre period. Vi är ett bra team och jag tror vi kommer vara vänner länge.

Imorrn är det AW med white party tema. Jag har tänkt köra all in. Kanske publicerar en bild imorgon till och med. Om inte annat har jag säkert en massa stories att berätta.

Hej så länge.

Just det, låt och boktips:

Thunder – Imagine Dragons. För jag är så jäkla hajpad inför fredag och vill parta.

Baukis och Filemon – Publius Ovidius Naso. För det är världens bästa och finaste kärlekshistoria alla kategorier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.