Idag åt jag sallad

Hej!

Ja precis, idag åt jag sallad till lunch. Jag har hälsovecka. Jag blir vanligtvis så jävla arg på alla som ska hålla på å fjanta sig med hälsoveckor hit å detox dit å bla bla så jag skriver om det här så ingen blir störd:

Det här åt jag till lunch:
40g Bladspenat
100g Rädisor
45g Grönkål
70g Cocktailtomater
1msk Chiafrön
2,5msk Solrosfrön
50g Apetina Classic 10 % (ost)

img_1191

Det blir ungefär 356 kcal om min app räkna rätt? Extremt lite. Sjukt lite imo. Men det gick bra. Det är sällan jag ätit lunch så länge. Men det beror på grönkålen som är som kartong i rått tillstånd.

”Rå grönkål går jättebra att ha i sallad!” läste jag på de entusiastiska vegansidorna. Glömde att veganer tycker allting är gott. Lesson learned: Ta aldrig veganrecept från veganer.

Mera grönkål. Min smoothie i morse smakade bara grönkål. Kunde inte dricka den. Hällde upp i glas, drack typ 1 dl grönt vatten sen klumpade resten ihop och jag fick sitta i badkaret med sked och käka skiten som en jävla gröt.

Jo jag badar på morgonen ibland också; om kedjan sitter kvar på cykeln har jag oftast tid. Men måste jag gå kommer jag alltid 15 min för sent.

Ok, ni vill ha receptet på min grönkålsgröt med frysta blåbär? Enjoy:

40g Bladspenat
60g Grönkål
10g Frysta blåbär
50g Rädisor
Vatten om man vill men det blir ändå klumpgröt

Det var förbannat äckligt. Jag gjorde också en ingefärashot igår. En sån tog jag också. Såhär gjorde jag den:

70cl Vatten (hade ingen annan flaska att blanda i än en gammal Johnnie Walker Red)
100-150g Ingefäre
1 grön chili
Lite citronsaft
Lite honung, smaksatt med eukalyptos och pepparmynta

Jag värmde vattnet med ingefära och chili sen silade jag och hällde på resten. Den blev rätt häftig faktiskt.

Efter shot och bad och grönsaksgröt gick jag till jobbet och tänkte på chips, semlor och burgare.

JOBBET

På jobbet målade jag bland annat penisar i vårt teams gruppchatts-app. Här är några av mina konstverk:

img_1188 img_1189 img_1190 img_1193

Jag satt och begravde händerna i ansiktet i säkert 10 minuter för jag inte kunde hålla mig för skratt. Ja, vi har bara killar i teamet. Sen fick jag panik, för jag tänkte att vår teamledare kanske också är med i gruppchatten. Men det var hon inte.

På jobbet hjälpte jag en säljare som hade massa tekniska frågor och jag svarade på dem. Det var kul.

Sen kom en snygg tjej och fråga om hjälp. Jag körde ner ena handen i fickan, sen tog jag upp den igen för bara losers står med handen i fickan. Sen andades jag in snabbt och sen ut med magen och min mage är större än den nånsin varit så jag andades in djupt igen och drog in magen. Sen var konversationen över och jag funderade lite på vad vi egentligen hade pratat om och varför jag beter mig som en 14-åring.

På jobbet åt jag mellanmål 2 bananer, en klementin och en massa fisherman friend. Två kaffe tog jag också.

Till middag åt jag

50g Apetina Classic 10 % (ost)
110g Drumsticks Kronfågeln (2 st)
35g Bladspenat
1 hel avocado

Imorn får vi se vad som händer. Det var roligt att berätta om detta hur som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>